Вища ліга: визначено усіх півфіналістів змагань

Просмотров: 683

 

Сьогодні у Вищій Лізі відбулися другі матчі першого раунду плей-оф. На цій стадії змагань серії тривають до двох перемог будь-якої з команд, тож вже зараз можна назвати усіх півфіналістів Вищої ліги.

В Рівному місцеві баскетболісти не лишили каменя на камені від «Золотого Века». Стартувавши 31:10 у першій чверті , надалі команда Михайла Переверзія догравала матч у своє задоволення – 97:61 – впевнена перемога БК «Рівне».

В другому матчі ще одну перемогу з сотнею одержали баскетболісти з Одеси. «Динамо» на виїзді вдруге розібралося з «Маріуполем». Нестримними в переможців сьогодні були Ярослав Скрипець та Олексій Костюченко, які на двох набрали 42 бали, 8 підбирань та 12 результативних передач.

В ще одному матчі Івано-Франківська «Говерла» здобула другу перемогу над БК «Кремінь» і також вийшла до півфіналу. Програвши першу половину гри команда з Франківська змогла переломити хід поєдинку в останній чверті та вийти вперед, що дозволило гостям святкувати другу перемогу та забрати свою путівку в півфінал.

Останнє місце в півфіналі було розігране в Южному, де «Ніко-Баскет» в другому матчі розібрався з дублем южненського «Хіміка».  В цьому матчі гості захопили лідерство зі старту, проте після перерви команда з Южного зробила спробу повернутися, але зуміла лише скоротити рахунок.

Тож остання путівка відправляється в Миколаїв.

 

ВИЩА ЛІГА
6 квітня


Хімік-2 (Южне) – НІКО-БАСКЕТ (Миколаїв) 64:74 // Статистика
Кремінь (Кременчук) – Говерла (Івано-Франківськ) 76:88 // Статистика
Рівне – Золотой Вєк (Кропивницький) 97:61 // Статистика
Маріуполь – Динамо-Одеса 84:109 // Статистика