Жіноча Суперліга: Київ-Баскет збільшив перевагу у фінальній серії

Просмотров: 495

 

23 квітня у фінальній серії плей-оф до трьох перемог Київ-Баскет вдруге здолав ІнтерХім-СДЮСШОР.

Другий поєдинок «золотої серії» теж відбувся  у столиці, тож Київ-Баскет повністю реалізував двоматчеву перевагу свого майданчика. Вона надається тому супернику у парі, що посів у регулярному чемпіонаті більш високе місце.

Безумовно, ІнтерХім порівняно з першим матчем серії змінився на краще. Його прогрес зумовили насамперед Карп і Лиходід, які посіли своє звичне місце у складі після перенесених хвороб. Тим не менш Київ-Баскет застосував пресинг з перших хвилин і виграв першу чверть 21:14. А ось у другій десятихвилинці підопічні Ірини Щипакіної оговталися і стали діяти ефективніше, на цій ділянці програли тільки -4 – 18:22. Та по перерві господарки знову включили повну швидкість і в середині чверті здійснили очковий ривок з 49:36 на 64:36. Тобто за 4 ігрові хвилини провели результативний відрізок 17:0. Горобець триочковим оформила перевагу у +28. Гру було зроблено. Хоч залишалося зіграти ще трохи більше, ніж чверть. У підсумку 81:58 на користь киянок.

Юркевічус знову не пішла з паркету без дабл-даблу (13+11пб), Ще дабл-дабл в активі Ольховик (10+10пб). А Горобець найрезультативніша у матчі - 22 очки.. 

Таким чином Київ-Баскет повів у серії до трьох перемог 2:0. Це вже вагома заявка на підсумковий успіх,хоч серія і переміщається до Одеси (там команди зіграють 26 і а потреби 26 квітня).

Також зазначимо що Київ-Баскет здобув 32-гу перемогу поспіль. Залишилося виграти раз для здобуття титулу чемпіона України. Можна і через раз, через два це вже буде важко зробити, бо тоді ІнтерХім відновить рівновагу у серії і психологічна перевага буде на його боці.

Жіноча Суперліга

Плей-оф, фінал

Серія до трьох перемог

Другий матч

м. Київ

23 квітня

Київ-Баскет – Інтер-Хім-СДЮСШОР 81:58

Статистика матчу 

Рахунок у серії 2:0