Кубок України: сьома путівка - між Одесою та Харковом

Просмотров: 596

 

28 листопада в Одесі відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка України серед жіночих команд. ІнтерХім-СДЮСШОР прийме ХАІ.

У першому матчі, що відбувся 23 листопада у Харкові, підопічні Ірини Щипакіної змогли переграти господарок паркету з перевагою у 17 очок – 76:59. Це дозволяє їм розкуто діяти вдома і впоратися з роллю фавориток протистояння. В Одесі ІнтерХім налаштований не лише захистити здобуте, а й збільшити перевагу – перемога з буд-яким рахунком дозволить виконати завдання мінімум. Є кому втілювати на паркеті тренерські настанови – у відмінній формі перебувають Кристина Карп, Юля Мусієнко. Достатньо цих двох виконавиць, аби сподіватися на успіх. Що може протиставити ХАІ? В арсеналі команди Елеонори Чек теж є грізна зброя – її донька Олександра. Чи зможе вона самотужки відіграти гандикап? Родіонова, Проскуріна, Рубашкіна можуть їй допомогти.
Раніше до ¼ фіналу кваліфікувалися столичні команди Динамо, КСЛІ-Київ-Баскет, Київ-Баскет, Тигриці, запорізька Козачка і Франківськ Юрія Процюка. У протистоянні Вінницьких Блискавок і БК Рівне зіграно перший матч (47:56 – перемога рівненчанок), останню, восьму чвертьфінальну путівку учасниці цієї пари розіграють у Рівному 6 грудня.