Таврійсько-Азовський вояж

Просмотров: 642

 

Ось нарешті і закінчився цей виснажливий місяць безперервних ігор та поїздок.

 

Попереду пасхальний тиждень, протягом якого наші дівчата зможуть трохи перепочити до початку плей-оффу. Вже 11 квітня ІнтерХім знов зійдеться в двобої з рівненьскім Сузір’ям, маючи перевагу свого майданчику.

Таврійсько-азовський вояж був самий довгий як по кількості виїзних ігор, так і по відстані від рідної Одеси.

Спочатку чинні володарки Кубку України завітали до Херсону, де Таврійська Зірка, яка все ще не відчула смаку перемог у цьому сезоні, змогла навіть нав’язати бій лаві запасних Інтерхіма. Дві чверті вона навіть вела у рахунку, але після великої перерви молоді амбіційні дівчата теж довели приклад командного духу і здолали опір місцевих гравчинь.

«Таврійська Зірка» (Херсон) - «ІнтерХім-СДЮСШОР ім. Литвака»(Одеса) - 73:81 . Юлія Сергєєва набрала 18 очок, два дабл-дабл у Дар'ї Сафоновой (15 очок + 15 підбирань) і Діани Бондарюк (10 очок + 16 підбирань).

Вже наступного дня у Бердянську відбулася перша гра між ІнтерХімом та місцевою Чайкою-ДЮСШ. Перші три чверті чайки змогли грати практично на рівних з одеситками, але в жодної з них не змогли навіть зрівняти рахунок. В останній чверті вихованки Ірини Щипакіної зробили потужний спурт і залишили господарок майданчику далеко позаду. Різниця в 24 бали свідчить сама за себе. Підсумковий рахунок 53:77. на користь Одеси. Найкращою у одеситок стала - Юлія Мусієнко 27 очок та 8 підборів, у Світлани Колібабчук 20 очок та 9 підборів , у Кристини Карп - дабл-дабл 14+11.

У понеділок, 2 квітня, пройшов другий двобій між Чорним та Азовським морями. Довгі березневі перегони, праця господарок над помилками , а також зрозуміло їх велика вмотивованість на четвірку посприяли найбільш сенсаційному рахунку 70:90 на користь Чайки. У господарок гарно, як завжди зіграла Ірина Цекова та нарешті піймала кураж Олександра Радулович, у якої 1 квітня зовсім не йшла гра . Цекова стала найрезультативнішим гравцем матчу – 26 очок (26-5-3), Радуловіч набрала 22 очка (22-5-4).

У Світлани Колібабчук 18 очок (усі трьохі), Кристина Карп 14 очок + 7 підборів, Юлія Мусієнко - 15 очок та 9 результативних передач.

Загалом за два дні Світлана Колібабчук влучно зробила 10 трьохочкових кидків.

Ця перемога дала змогу чайкам не зупинити боротьбу за вихід у плей-офф. Тому 4 квітня гра з київським Динамо буде ще більш завзята ніж сьогодні .

А наші дівчата вже вирушили назад до Одеси , де їх чекає гостинний рідний дім.