«ІнтерХім» здобув важливу перемогу над «Рівне-ОШВСМ»

Просмотров: 177
«ІнтерХім» здобув важливу перемогу над «Рівне-ОШВСМ»

Найбільш вдало одеситки провели другу чверть, зробивши різницю в рахунку двозначною. У підсумку – дуже необхідна перемога в боротьбі за медалі чемпіонату.

Жіноча Суперліга, 5 січня 2023, ДЮСШ-4 (Рівне)
«Рівне-ОШВСМ» - «ІнтерХім-СДЮСШОР імені Літвака» - 63:83(15:18; 14:22; 14:18; 20:25)
Протокол матчу

З одним з найсерйозніших суперників у чемпіонаті команда Ірини Щипакіної стартувала з впевнених 12:2. Господарки через деякий час відійшли від навали суперниць і скоротили відставання до трьох пунктів. Але вже у другій чверті за справу з великим бажанням до перемоги взялися Мбайє, Бакал та Колібабчук, які неодноразово розписалися у кошику опоненток.

Другу половину «ІнтерХім-СДЮСШОР імені Літвака» провів не менш вдало, поступово збільшуючи свою перевагу. Однією з головних дійових осіб на майданчику стала Яна Самур, яка дуже результативно грала у третій чверті. Також вагомий внесок у перемогу нашої команди зробили Олена Самбурська та Ксенія Панькіна, а фінальну крапку поставила Юліана Мельник з середньої дистанції.

Відзначимо вдалий виступ у цьому поєдинку від Яни Самур (22 очки + 4 підбирання) та Євгенії Мбайє (18 очок + 9 підбирань). За «Рівне» вдало зіграла Владислава Кіба (23 очки + 6 підбирань) та Дарина Степанюк (13 очок).

Наступний матч одеситки зіграють 17 лютого у Києві проти «Інваспорта-СДЮСШОР-5» з Дніпра.