Одеса готується до унікального спортивного шоу

Просмотров: 976

 

Організаторами туру Lavina Суперліга 3х3 стали Одеська обласна організація ФСТ «Динамо України», баскетбольний клуб „Динамо“ Одеса, Міська федерація баскетболу і Федерація баскетболу України, які підтримали це перспективну ініціативу. Проведення Чемпіонату 3х3 в нашому місті - це особливий виклик для місцевих колективів, які за підтримки своїх уболівальників зобов'язані досягти максимального результату!

Lavina Суперліга 3х3 стартувала у листопаді цього року в Києві. У змаганні взяли участь кілька десятків чоловічих і жіночих команд України, в тому числі і представники Одеси. Відзначимо, що особливістю турніру є те, що в ньому поряд із професійними спортсменами можуть брати участь і аматори. Що найголовніше, професійний статус абсолютно не гарантує успіх командам. Баскетбол 3х3 часто підносить гучні сенсації.

Одна з них прогриміла на першому етапі Чемпіонату України, який завершився перемогою скромної команди Запоріжжя-ZOG над грізними Черкаськими Мавпами, у складі яких виступають гравці збірної країни. Бронзові нагороди київського туру дісталися одеській команді БІПА. А ще один представник міста - Динамо - увійшов до вісімки найсильніших.

Відзначимо, що баскетбол 3х3 належить до однією з найбільш динамічних спортивних дисциплін у світі, і вже буде представлений на наступних Олімпійських іграх у Токіо в 2020 році. Збірна України справедливо вважається одним з претендентів на медалі на майбутній Олімпіаді, адже цього року, дебютувавши на міжнародному рівні, наші хлопці змогли завоювати бронзу на Чемпіонаті Європи і стати п'ятими на Чемпіонаті Світу. До таких успіхів українську команду привів головний тренер збірної, відомий одеський фахівець Олег Юшкін.

У рамках одеського туру Олег Олександрович також буде переглядати кандидатів до головної команди країни. Можна тільки уявити з якою мотивацією баскетболісти виходитимуть на корт, особливо представники одеських команд!

Другий етап Суперліги 3х3 буде проходити протягом двох днів. 24 грудня у спорткомплексі Динамо (пров. Мукачівський 4а) з 10.00 до 20.00 пройде відбірковий тур. Основна частина програми організована за активної участі Міжнародного аеропорту «Одеса». Наступного дня там з 10.00 до 21.00 на уболівальників чекатиме справжнє шоу. Крім самих спортивних баталій, уболівальників чекатимуть різноманітні розваги, урочистості, розіграші цінних призів та багато іншого! Крім того, безпосередньо з аеропорту буде вестися пряма трансляція головного спортивного шоу цієї зими!

Не змарнуйте нагоду відвідати приголомшливе спортивне свято, яке зарядить вас позитивом на весь наступний рік! Приходьте, дивіться і вболівайте! Яскравий, динамічний і непередбачуваний баскетбол 3х3 - скоро в Одесі!

Зареєструватися для участі у турнірі можна тут. До реєстрації запрошуються усі бажаючі, як чоловічі так і жіночі команди!