Шкільна баскетбольна ліга 3х3: дівчата з Одеси – курс на Київ

Просмотров: 1 001

 

Стрімко наближається кульмінація Шкільної баскетбольної ліги 3х3. Ці змагання Федерація баскетболу України проводить спільно з Міністерством освіти та науки. 
 
Цього року у зв’язку з проведенням у Києві фіналу Ліги Чемпіонів УЕФА змінено локацію проведення ШБЛ, оскільки Палац спорту потрапив до так званої «зони гостинності УЕФА». То ж, 15 травня хлопці і дівчата змагатимуться у спорткомплексі «Меридіан» Його адреса: м. Київ, вул. Героїв Севастополя, 11в. Швидкісним трамваєм №№1,3 можна доїхати без пересадок з залізничного вокзалу до зупинки «Героїв Севастополя». 
 
15 травня у СК Меридіан змагатимуться 128 шкільних команд юнаків та дівчат. Вони і визначать переможців фінального етапу вже 5-го за ліком чемпіонату України "Шкільна баскетбольна ліга 3х3".
 
Ті з команд, що вибороли першість у своїх містах і селах, на другому етапі виявили найкращих вже на обласному рівні. А у фіналі у Києві змагатимуться переможці обласних змагань.  Вони підтверджують свою участь у змаганнях у заявці, що її надсилають до директорату проведення фіналу з прізвищами гравців і фото команди.

До вашої уваги заявка команди дівчат старшого шкільного віку одеського навчально-виховного комплексу №90 ім. О. Пушкіна

Заявка команди ОНВК №90 ім. О. Пушкіна на участь у фінальному етапі Чемпіонату України "ШБЛ 3х3" серед команд дівчат старшого віку.
 
Гравці: 
1.Поліна Баланіна (2003 р.н., 9А), 
2.Лілія Боброва (2003р.н., 9В),
3.Наталія Денисенко (2002р.н., 10Б), 
4.Євгенія Додіченко (2005р.н., 7Б). 

Тренер – Ганна Ніколаєва - вчитель фізичної культури