Світова Студентська Ліга 3х3: дві перемоги українок

Просмотров: 873

 

У перший ігровий день Світової Студентської Ліги з баскетболу 3х3 жіноча українська команда з Університету Василя Стефаника (м. Івано-Франківськ) здобула дві перемоги над суперницями з Сенегалу і Нової Зеландії. На черзі – університет з Піднебесної.

Жіноча українська команда з баскетболу 3х3, що представляє івано-франківський Університет ім. Стефаника, з двох перемог розпочала виступи у Світовій Студентській Лізі. Змагання стартували 14 вересня у китайському місті Сяминь. Підопічні Юрія Процюка, а це Тетяна Юркевічус, Анастасія Сидорак і Юлія Мусієнко, у матчі-відкриття змагань обіграли університетську команду з Сенегалу 17:8. Згодом (різниця у часі між Сяминем і Києвом становить 5 годин) українки зустрілися з Університетом Лінкольна (Нова Зеландія). У впертій боротьбі «жовто-сині» дівчата здобули перемогу 9:8.

15 вересня підопічні Юрія Процюка зіграють останній матч групового раунду Світової Студентської Ліги з командою Університету Цинхай (Китай).

Нагадаємо, у жіночій категорії Світової Ліги команда України має перший рейтинговий номер. Право участі у Світовій студентській Лізі наші дівчата вибороли на європейській універсіаді, переможцями якої і стали. У липні українки здобули 7 перемог в 7 матчах за загальної різниці очок 138:68.