Реєстрація другого туру чемпіонату України 3х3 в Одесі продовжена до 16 липня

Просмотров: 671

Реєстрація другого туру чемпіонату України 3х3 в Одесі продовжена до 16 липня

Тиждень тому Федерація баскетболу України розпочала чемпіонат України 3х3. Перший тур прийняв столичний Гідропарк.

Наступний тур чемпіонату України відбудеться на Півдні, а його господарем стане Одеса! Ігри другого туру чемпіонату України відбудуться 18 липня.

Нагадаємо, що система визначення літнього чемпіона України, в основі якої лежить регіональний принцип, включає у себе чотири тури та Суперфінал. Регіональні тури мають відповідні назви (Центр, Південь, Захід, Схід). Потрапити на один із чотирьох регіональних турів мають можливість переможці обласних етапів, а також команди, що пробилися з сита кваліфікації. Першим етапом є обласні (відбіркові) змагання де команди у своїх областях визначатимуть учасників великого регіонального старту, який буде одним із турів чемпіонату України 3х3. Переможець кожного обласного турніру отримує по одній путівці у тур чемпіонату України свого регіону. Якщо обласних етапів у регіоні буде зіграно менше восьми володарі решти путивок будуть визначені у кваліфікації.  На сьогодні подати участь у кваліфікацію чемпіонату України може будь-яка українська команда. 

Дивись: Топ-10 епізодів першого туру чемпіонату України 3х3

Через умови адаптивного карантину в Україні в основній сітці турніру в Одесі візьмуть участь не більше 12-ти команд, а самі матчі відбуватимуться без глядачів. Призовий фонд чоловічого старту становитиме 50 тисяч гривень від преміум спонсора Чемпіонату України – адвокатського об'єднання "Еквіта". Жінки розіграють між собою призовий фонд у 10 тисяч гривень.

Реєстрація на тур відкривається 6 липня і продовжена до 16 липня.

Регламент чемпіонату України 3х3

Розклад Регіональних турів чемпіонату України (оновлено):

28.06. 2020 Центр (Київ)

18.07 Південь (Одеса)

2.08 Схід

15.08 Захід

24.08 Суперфінал чемпіонату України 3х3