Юні одеситки зіграли у відкритій першості Івано-Франківської області

Просмотров: 145
Юні одеситки зіграли у відкритій першості Івано-Франківської області

25-27 листопада баскетбольна команда «Ластівки» СДЮСШОР ім.Б.Літвака приймала участь у відкритій першості Івано-Франківської області серед дівчат 2010 р.н. Змагання проходили у двох локаціях мальовничого міста.

Незважаючи не всі негаразди цьогодення - блекаут, затримки потягів, труднощі з гарячим харчуванням, команда під керівництвом Лідії Канцлер зуміла гідно виступити. За першої можливості головний тренер «ІнтерХім-СДЮСШОР ім.Б.Літвака» Ірина Щипакіна та Лідія Канцлер змогли налагодити тренувально-ігрову подготовку для майбутніх гравчинь головної команди. Наші дівчата змогли довести, що спортивне життя триває.

Крім господарів та одеситок, у відкритій першості прийняли участь команди з Полтави і Вінниці. Наші дівчата перемогли господарок з місцевої ОДЮСШ з рахунком 48:17, наступного дня у грі з командою Полтави цифри були ще вражаючи 58:13. Після двох переконливих перемог, «Ластівки» гарантували собі перше місце.

Другою частиною першості були змагання з баскетболу 3Х3 у трьох вікових категоріях, де першого дня у категорії U-14 «Ластівки» вибороли друге місце.

На додачу конкурс "Американка" з дальніх кидків виграла Дарья Гайдаржи.

У неділю господарі запропонували одеситкам зіграти з місцевою командою 2008 р.н., якій дали дозвіл дозаявитися до другого туру EGBL U-14 у м.Таллінн. Звісно, наші дівчата погодилися на змогу отримати ще більше ігрової практики. Гра зі старшими дівчатами закінчилася з рахунком 47:20 на користь франківок. Але тренер залишилася задоволена отриманим досвідом для усіх гравчинь.

Незважаючи на напружений ігровий графік, також дівчата змогли ретельно вивчити історичний центр Івано-Франківська.